diumenge, 18 de setembre del 2016

Companys i companyes,

El taller de Carboni 14 impartit per Nacho Soriano es va ajornar per el passat dissabte 17 de setembre, però, donat l'èxit que ha tingut, creiem que es podrà fer-ne una nova edició per  més endavant. Així, hi haurà la oportunitat d'assistència d'altres membres del CEAHM, que puguin estar interessats.

Realment, va ser un taller molt instructiu: se'ns van actualitzar dades i se'ns va donar consells pràctics a l'hora d'actuar davant una intervenció arqueològica, facilitant-nos eines de reflexió i de treball molt enriquidores.

Seguint la línia encetada, el proper novembre es farà un taller d'Autocad, que l'impartirà Robert Lleonart. En Robert Lleonart, ja ha advertit, que serà a nivell introductori, tanmateix, els assistents podràn plantejar dubtes, questions, problemàtiques a resoldre. Ja us posarem al dia properament.

Amb tot això, es vol fer una crida als socis i sòcies de l'entitat per a què proposin, dins del seu àmbit d'interès, un curs que voldrien realitzar tant a nivell de docent com d'alumne. D'aquesta manera, la Junta podria anar programant cursos que permetran una millor formació integral dels associats i associades, al seu gust i necessitats.

Restem a l'espera dels vostre suggeriments i propostes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada