dilluns, 15 de maig del 2017

Benvinguts i benvingudes de nou!

Tenim una nova proposta per a aquesta primavera.

En el marc de l'any Puig i Cadafalch, el CEAHM ha programat dues conferències. La primera ja l'hem realitzat. 

Recordeu que va ser la conferència de Marta Santos i la petja de Puig i Cadafalch a Empúries celebrada el 29 d'abril. L'activitat va culminar amb una sortida rodona a Empúries el 7 de maig, amb gairebé 40 assistents que van omplir un autobus. El dia va ser esplendid i Empúries estava ben engalanada amb un sol brillant, un mar pacífic i d'un blau ben viu, una brisa marina ben fresca i tota un colla ben engrescada i activa.A més Marta Santos, va tornar amb nosaltres per a ser la nostra anfitriona perfecta. Des d'aquí li enviem records i li agraim la seva generositat i bona acollida.

Ara anem a plantejar, la propera proposta.

La segona activitat que ha de venir, és la del proper diisabte 20 de maig, a les 19.00 hores, a Can Palauet.

Aquest acte compta amb la col·laboració del Grup d'Història del Casal.

Parla dels primers anys de Puig i Cadafalch,a Mataró i el seu lligam a l'Associació  Arqueològica Artístico Mataronesa.  

El confereciant serà en Jaume Vellvehí i  Altimira.

I com aquesta conferència també està relacionada amb l'estendard de Ripoll, que Puig i Cadafalch va dissenyar en el marc de la restauració del monestir a darreries del segle XIX, i com que enguany, es celebren els 20 anys que aquest estadard, perdut durant la contesa de l'any 1936, es va tornar a refer i va tornar a engalanar la nau principal del Monestir, es farà una sortida el 11 de juny a Ripoll.

Aquesta sortida coincidirà a la inaguració d'una exposició conmemorativa dels fets a Ripoll, de la qual, més endavant us anirem donant més detalls.

De moment, reteniu la informació més important, us esperem el 20 de maig a les 19.00 a Can Palauet, a la segona conferència de l'Any Puig i Cadafalch que organitza el CEAHM. Comptem amb la vostra participació!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada